Ņemot vērā 20 miljonu lietotāju ieteikumus maršrutu plānošanas aplikācija Komoot atjaunoja savu programmatūru. Tagad kartes ir daudz detalizētākas, kā arī aplikāciju tagad var integrēt ar Suunto un HammerHead ierīcēm.

Aplikācijas lietotājiem kartes tagad būs daudz detalizētākas, kas ļaus vieglāk plānot maršrutu. Ceļiem tika pievienotas papildus krāsas, lai vieglāk varētu atšķirt mazākus ceļus no galvenajiem. Tāpat tagad būs ērtāk un vieglāk plānot maršrutu, jo aplikācijas veidotāji ir atzīmējuši slēgtus, aizliegtus vai privātus ceļus ar aizlieguma zīmēm.

komoot-route-warnings_vk.webp

Nacionālie parki jaunajās kartēs ir iekrāsoti ar tumšāku krāsu, tāpēc varēs vieglāk noteikt to robežas, kā arī tagad labāk var saskatīt dzelceļa sliedes, lai braucējiem būtu ērtāk atrast stacijas, kuras izmantojot varētu nokļūt tālāk ar vilciena palīdzību.

Vietu nosaukumi tagad arī tiek attēloti vairākās valodās, tāpēc vairs nenokļūsiet Minhenē, ja gribējāt braukt no Milānas uz Monako (itāļu valodā Minhene tiek saukta par Monaco di Baviera).

Integrācija ar Hammerhead un Suunto

Komoot aplikācija ir pievienojusi one-touch integrāciju ar Hammerhead Karoo2 velodatoriem un Suunto GPS viedpulksteņiem.

Tas nozīmē, ka lietotājiem tagad būs pieejama Komoot aplikācijā veidotā maršruta navigācija uz kādas no šīm ierīcēm. Brauciena dati tiks automātiski sinhronizēti ar Komoot lietotāja kontu. Neskaitot iepriekšminētās ierīces, Komoot aplikācija ir savietojama ar Garmin, Wahoo un Lezyne GPS ierīcēm, kā arī ar Garmin, Apple, Polar un Samsung viedpulksteņiem. Tāpat Komoot darbojas iekš Bosch un Specialized e-velosipēdu borta datoriem.

Suunto-9-komoot-1024x683_vk.webp

Ja vēlies izlasīt detalizētāk par maršrutu veidošanu, izmantojot ne tikai Komoot, bet citas viedierīču un/vai web aplikācijas, iesakām izlasīt šo rakstu. Tajā detalizēti ir aprakstīts, kā izmantot servisu nakarte.me - kādi ir tā plusi, kā veidot tajā maršrutus un eksportēt tos, lai izmantotu citās aplikācijās, ko ikdienā izmantojat savos treniņos vai izbraucienos ar velosipēdiem.

Komoot aplikāciju var izmantot uz datora, kā arī uz populārākājām telefonu operētājsistēmām, piemēram – Android un iOS. Aplikācija ir bezmaksas, tajā nav reklāmas, bet ir pieejama arī maksas versija - vairāk par tās plusiem var izlasīt šeit.