Velosipēdu priekšpasūtījumi Trek, Orbea, Giant, Cube un Liv 2022. gada modeļiem ir pieejami trīs veikalos, un tie tiek pieņemti līdz 2021. gada 30. septembrim (divos gadījumos – līdz 20. septembrim; 15. oktobrim).

Ņemot vērā, ka velosipēdu sezona ir beigusies, veikali piedāvā iegādāties 2022. gada velosipēdu modeļus ar ievērojamu atlaidi (parasti tā svārstās 20% apmērā).

Veikali Fans, FeelFree un VeloProfs informē, ka priekšpasūtītos velosipēdus īpašnieki saņems 2022. gada pavasarī. Piemēram, Veloprofs informē, ka lielākā daļa no velosipēdiem tiks piegādāti līdz 2022. gada martam – tātad velosipēdu saņemsiet līdz sezonas sākumam.

Tas gan ir skaļi teikts, zinot pašreizējās velosipēdu detaļu ražošanas un piegādes problēmas. No otras puses Shimano ir ieguldījis 300 miljonus ražošanas jaudas palielināšanā, kas varētu uzlabot pašreizējo situāciju tirgū. Jācer uz to labāko, un novēlu priekšpasūtītājiem saņemt savus braucamos laicīgi.

Iepriekš sociālajos tīklos bieži ir manītas ziņas no velosipēdu priekšpasūtītājiem - daži tos nav saņēmuši pat jūlija vidū un vēlāk.

Veikšu nelielu ieskatu tajā, ko piedāvā katrs no veikaliem.

VeloProfs 2022. gada velosipēdu priekšpasūtījumi

veloprofs_vk.webp

VeloProfs piedāvā iegādāties 2022. gada TREK velosipēdus ar atlaidi no 10% līdz 20%, un, kā jau minēju augstāk, sola tos piegādāt līdz 2022. gada sezonas sākumam.

VeloProfa informācijas lapā ir pieminēts, ka, pasūtot velosipēdu, veikals sniegs sīkāku informāciju par braucamā piegādes datumu.

Priekšpasūtījuma rezervēšanas maksa ir 20% no velosipēda cenas – attiecīgi, būs nepieciešams apmaksāt 20% no velosipēda cenas uzreiz, atlikušo summu – to saņemot.

VeloProfs 2022. gada velosipēdu priekšpasūtījumu piedāvājums ir spēkā līdz 2021. gada 30. septembrim, tāpēc iesaku pasteigties.

Apskatot cenu lapu, var pamanīt, ka lielākās atlaides tiek piemērotas dārgākajiem velosipēdiem.

Cenu lapa ir pieejama šeit.

FeelFree 2022. gada velosipēdu priekšpasūtījumi

feelfree_vk.webp

FeelFree sanāk nedaudz dāsnāki, jo tie piedāvā iegādāties 2022. gada Giant un Liv velosipēdus ar 20% atlaidi, bet Orbea – ar 25% atlaidi. Giant un Liv velosipēdiem piegādes laiks nav precizēts. Orbea paredzētais piegādes laiks ir apskatāms cenu lapā un piegādes laiki noteikti nav līdz nākošajai velo sezonai – nereti piegāde ir 2022. gada otrajā pusē.

Kā ziņo FeelFree, 2022. gada modeļu priekšpasūtījumos ir pieejami šosejas, MTB, gravel, triatlona, fitnesa un elektrovelosipēdu modeļi. Tos arī ir iespējams iegādāties līzingā uz 12 mēnešiem un tos priekšpasūtot ir jāveic vismaz 20% iemaksa (var apmaksāt arī pilnu velosipēda cenu).

Orbea velosipēdu priekšpasūtījumus var veikt līdz 2021. gada 30. septembrim, bet Giant un Liv – līdz 2021. gada 15. oktobrim.

Cenu lapa Giant un Liv / Orbea.

Fans 2022. gada velo priekšpasūtījumi

fans-1024x410_vk.webp

Fans 2022. gada Cube velosipēdu priekšpasūtījumus pieņem līdz 2021. gada 20. septembrim, tāpēc būs jāpasteidzas. Tiek piedāvāti arī bērnu un elektrovelosipēdi.

Pilnu cenu lapu varat apskatīt šeit, kā arī vēlreiz jāpiemin, ka ir jāveic iemaksa, kas ir ne mazāka par 20% no velosipēda cenas ar atlaidi.

Fans sola, ka saņemsiet velosipēdu sev vēlamā laikā, 2022. gada pavasarī.

Hawaii-Express 2022. gada velo priekšpasūtījumi

hawaii-express_vk.webp

Paldies lietotājam ar segvārdu "stuntjumper" par informāciju, ka arī Hawaii-Express (Velo Express) ir 2022. gada Scott velosipēdu priekšpasūtījumi.

Diemžēl daudz informācijas par to nav pieejama, tāpēc vajadzēs sazināties ar veikala pārstāvjiem pašiem.