Šveices zīmols Assos riteņbraukšanas piekritējiem piedāvā jaunus velosipēda šortus, kam vajadzētu iznīcināt visu stereotipisko attieksmi pret tiem. Assos Mille šo velosipēdistu apģērbu sauc par savas kompānijas šortu komforta virsotni.

Assos Mille konstrukcijas īpatnības

assos-mille-gto-X_vk.webp

Kā ziņo kompānija, nozīmīgākie jaunumi šajā veloformā ir nestandarta krustveida savienojuma lences muguras pusē un pampers. Tas ir pārveidots tā, lai nodrošinātu minimālu berzi un neatkārtojami labu atbalstu muskuļiem.

Assos Mille izmantotās tehnoloģijas

Assos izstrādāja jaunu materiālu – Losanga. Materiāls atrodas šortu priekšpusē un tā īpašības novērš spiedienu uz jūtīgajām ķermeņa daļām. Pārējā šortu daļas materiāla nosaukums ir Ossidia – pirmoreiz tas tika izmantots Mille GTS velošortos un tas nodrošina kompresiju muskuļu atbalstam.

assos-FRICTION-KILLER_0_vk.webp

Vēl viena Assos jaunuma īpašība ir pampera tehnoloģija – Twin21 – un tā sastāv no trīs slāņiem. Pirmais slānis ir microShock un tā biezums sasniedz 11 mm. microShock ir galvenais elements amortizācijas nodrošināšanā. Otrais slānis (filterFoam) ir mazāka blīvuma materiāls, kas lieliski tiek galā ar mikrovibrāciju slāpēšanu, kā arī tas neuzkrāj mitrumu pateicoties atvērtajām porām. Trešā, 3D Waffle kārta cieši pieguļ ādai un ir izstrādāta tādā veidā, lai nodrošinātu maksimālu gaisa caurlaižamību.

assos-layers_vk.webp

Assos Mille cena

Jaunais modelis ir pieejams divos garuma variantos – abi izmēri ir virs ceļa un atšķirība starp tiem ir 3cm. Velošortu cena ir 311 dolāri.

Detalizētāka informācija par šortiem ir pieejama šeit.

assos-lenght_vk.webp