ASV uzņēmums State Bicycle Co. prezentēja modernizētu All-Road velosipēdu līniju. Jauno gravel velosipēdu nosaukumi atbilst rāmja materiālam – All Road 4130 ir hroma-molibdēna tērauda 4130 rāmis, bet All-Road 6061 – 6061 alumīnija sakausējums.

Galvenā atšķirība, salīdzinot ar iepriekšo versiju, ir tā, ka tagad tie ir pieejami ar 12 ātrumu bezvadu SRAM Rival XPLR AXS sistēmu un hidrauliskajām diska bremzēm. Tiem ir arī ļoti pievilcīgas cenas.

sram-rival-axs-bremzu-rokturi_vk.webp

State Bicycle cenas atšķirības

Interesanti ir tas, ka ātrumu sistēma vien atsevišķi maksā 1300 dolārus, vēl jo vairāk tāpēc, ka SRAM Rival XPLR AXS šobrīd ir deficīta prece. Neņemot vērā iepriekšminēto, State Bicycle savus jaunos gravel velosipēdus pilnā komplektācijā piedāvā par nieka 1999 dolāriem (modeli ar hroma-molibdēna tērauda rāmi). Savukārt alumīnija versija maksā par 600 dolāriem vairāk, kas ir neierasts cenas pieaugums versijai ar alumīnija rāmi.

Iespējams, ka cena ir augstāka tāpēc, ka alumīnija versija ir aprīkota ar 100% karbona dakšu. Jebkurā gadījumā var uzskatīt, ka šie velosipēdi šobrīd ir vislētākie no tiem, kas ir aprīkoti ar bezvadu ātrumu sistēmu.

4130-all-road-sram-state-bicycle_vk.webp

Par papildus 299 ASV dolāriem tērauda rāmja velosipēda versiju var aprīkot ar SBC “Monster Fork” dakšu.

Šī dakša ir speciāli paredzēta priekš bikepacking. Ja neskaita plakanos stiprinājumus priekš disku bremzēm, thru-axle sistēmu, šī dakša ir aprīkota arī ar trim stiprinājuma vietām katrā tās pusē. Pie tiem varēsiet piestiprināt pudeli vai citu papildus aprīkojumu.

4130-all-road-axs-sram-back_vk.webp

XPLR 10-44T kasetei ir 440% diapazons un tā ir īpaši optimizēta, lai nodrošinātu plūdenu ātrumu pārslēgšanu braucot gan lielos ātrumos, gan grants augšupceļos. SRAM XPLR eTAP AXS aizmugurējais pārslēdzējs ir aprīkots ar bezvadu eTAP ātrumu pārslēgšanas tehnoloģiju, kas ir pilnveidots ar ķēdes un AXS savienojuma kontroli.

SRAM Rival eTAP AXS ātrumu pārslēdzēju rokturi un hidrauliskās diska bremzes nodrošina lielisku un precīzu kontroli velosipēda vadīšanas laikā. Iespēja pielāgot bremžu rokturus dažādiem rokas izmēriem braukšanu padara vēl komfortablāku.

State Bicycle 4130 All-Road XPLR AXS

4130-all-road-black_vk.webp

Black Canyon

4130-all-road-copper_vk.webp

Copper Brown

4130 All-Road XPLR AXS modelis ar hromēta tērauda rāmi un dakšu ir pieejams par 1999,99 ASV dolāriem.

  • Velosipēds ir aprīkots ar pilnu SRAM Rival XPLR AXS ātrumu sistēmu;

  • Rati ir savietojami ar bezkameru riepām. Velosipēdu var komplektēt ar 700C ratiem un Vittoria Terreno Zero 38mm riepām vai 650b ratiem un 53mm Vittoria Barzo riepām priekš kalnu velosipēdiem;

  • Velosipēds ir pieejams četros izmēros – XS, S, M, L. Tas paredzēts velosipēdistiem augumā no 154 līdz 196 centimetriem;

  • Braucamrīks ir pieejams divās krāsās – Black Canyon (melns) un Copper Brown (vara brūns).

State Bicycle 6061 All-Road XPLR AXS

6061-all-road_vk.webp

6061 All-Road XPLR AXS modeli var iegādāties par 2599,99 ASV dolāriem. Izturīgais alumīnija rāmis ir komplektēts ar vieglu karbona dakšu. Šo modeli arī var aprīkot ar SBC “Monster Fork” par papildus 299,99 ASV dolāriem.

  • Velosipēds ir aprīkots ar pilnu SRAM Rival XPLR AXS ātrumu sistēmu;

  • Rati ir savietojami ar bezkameru riepām. Velosipēdu var komplektēt ar 700C ratiem un Vittoria Terreno Zero 38mm riepām vai 650b ratiem un 47mm Vittoria Terreno Dry.

  • Velosipēds ir pieejams četros izmēros – XS, S, M, L. Tas paredzēts velosipēdistiem augumā no 160 līdz 190 centimetriem.

  • Braucamrīks ir pieejams tikai vienā krāsā – Dark Woodland.

Kur iegādāties State Bicycle velosipēdus?

State Bicycle Co var piegādāt savus velosipēdus pa visu pasauli. Visdrīzāk, ka par piegādi uz Latviju nāksies neslikti piemaksāt, kā arī jāņem vērā muitas nodoklis.

Latvijā State Bicycle velosipēdus pārdod fixitis.lv. Cerams, ka Fixitis piedāvās iegādāties arī šos velosipēdus, jo pagaidām to State Bicycle klāsts ir neliels.

Tāpat šos velosipēdus varat iegādāties statebicycle.eu.